Вучић открио коју заједничку опсесију имају Ђукановић и он

Срна
Вучић открио коју заједничку опсесију имају Ђукановић и он

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да он и лидер ДПС-а у Црној Гори Мило Ђукановић имају једну заједничку опсесију и да су и један и други опсједнути Србијом.

"Имамо готово све различито у нашим програмима, плановима и идејама, о свему другачије размишљамо, али имамо једну заједничку опсесију – и једни и други смо опседнути Србијом. Ја је волим, он је мрзи", рекао је Вучић новинарима, коментаришући то што је Ђукановић славио након избора у Подгорици пјевајући "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије".

Вучић је рекао да нема никакав проблем са тим и да ће наставити да воли Србију и још више се бори за њу, поштујући Црну Гору и народ у њој "и Србе и Црногорце и све остале".

Он је оцијенио да Ђукановић може да настави да мрзи Србију, јер ће Србија и даље напредовати без обзира на то шта буде пјевао и колико буде мрзио Србију.

"Хвала им на томе што су нам показали колико су опседнути Србијом, ја ћу се потрудити да будем још више опседнут Србијом, да још више радим, да се још више борим за нашу земљу и да наша земља иде убрзано напред. Могу да певају шта год хоће, јер ово што вечерас радимо, прича много више него било која њихова песма против наше земље", закључио је Вучић.

Предсједник Србије Александар Вучић присуствовао је вечерас свечаности поводом завршетка радова на хотелу који припада једном од најспрестижнијих и најлуксузнијих свјетских хотелских ланаца - "Сент Риџис Белгрејд" у Кули Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана