Вучић одбацио критике из извјештаја и изјава

Срна
Вучић одбацио критике из извјештаја и изјава

 БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас, поводом извјештаја Европског парламента о напретку Србије, да званични Београд све ради у складу с обавезама и роковима, те одбацио критике појединих посланика тог парламента у вези са Косовом и Метохијом, вирусом корона и разним аферама.

Вучић је оцијенио и да извјештај више говори о Европи, а мање о Србији, те је коментаришући његове поједине дијелове рекао да је поносан на медицинско особље и чињеницу да се Србија успјешно бори са епидемијом вируса корона.

“Немамо недостатак медицинске опреме, како тврде, захваљујући њима ми смо се опремили. То што тврде да немамо стручан кадар исто није тачно”, рекао је Вучић.

Предсједник Србије је нагласио и да не дозвољава да нападају љекаре у Србији који су, како је оцијенио, показали да су бољи од њихових.

“Критикују да се реши Телеком, али шта да се ту реши? Они би да штите организовани криминал. Не верујем да би Европски параламент тако нешто штитио”, рекао је Вучић.

Поводом критика да Београд “делегитимизује државност Косова”, Вучић је рекао да је поносан на то и да ће наставити исто да ради.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана