Вучић: Не желимо да пристанемо на игру провокација

Танјуг
Вучић: Не желимо да пристанемо на игру провокација

БЕОГРАД - Предсједник Србије Алекандар Вучић истакао је данас, у вези са постављањем контејнера и појачавања људства косовске полиције на административне прелазе, да све прати, али да не жели да пристане на игру провокација.

"О томе сам разговарао са Начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем, они су упознали Кфор", пренио је Вучић.

Рекао је да Албанци постављају контејнере на више од километар удаљености од Брњака како би могли да надгледају Газиводе. “Пратимо то. Не желимо да пристанемо на њихову игру провокација. Нису они нека сила И снага. Али ми морамо да избегавамо провокације, да бежимо од свега тога јер смо ми у стању да градимо клиничке центре, да градимо нашу економију, да напредујемо брже од осталих. Нама је мир најптребнији и зато прећутимо“, истакао је Вучић.

Како је рекао,познат му је сваки детаљ и нагласио да дће се држава трудити и наставити да буде попустљивија да би сачувала мир, јер у миру најбрже растемо.

То је, каже, путоказ будућности.

„Мир, стабилност, то је оно што је за нас најважније“, поручио је он.

Вучић је, на крају обраћања медијима, послије обиласка Клиничког центра, рекао да је поносан на грађане Србије, И да не жели да често долазе у ову зграду, али када у њу дођу да буду поносни на своју земљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана