Вучић: Не мешамо се у унутрашња питања Црне Горе

Танјуг
Вучић: Не мешамо се у унутрашња питања Црне Горе

ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће сачекати прво да се формира црногорска влада и како се ствари одвијају, па ће тек онда коментарисати.

Он је на питање новинара какву поруку шаље то што у новој влади Црне Горе неће бити представника Срба, а биће представници странке Мила Ђукановића, рекао да не жели да се мијеша у унутрашња питања Црне Горе.

-Бавићемо се питањем нашег народа и политичким дјеловањем, али прво да се формира влада. Ми поштујемо Црну Гору, цијенимо је и сачекаћемо да видимо како ствари иду, па ћемо коментарисати - рекао је Вучић

Истакао је да „месеци пред нама неће бити лаки и да очекује много притисака и претњи и спровођења тих претњи у дело на КиМ“.

-Чини ми се да месеци пред нама неће бити лаки и очекујем много притисака и претњи и спровођења тих претњи у дело на КиМ од стране оних који су недовољно одговорни и не разумеју да мир није само интерес Срба, већ и Албанаца - рекао је Вучић током обиласка завршних радова на комплетној реконструкцији моста преко реке Млаве у Петровцу, који је део регионалног пута.

-Али, када видите колико других проблема у свету има, добро је када можете да градите и радите и осигурате какву такву будућност нашој деци - навео је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана