Вучић: Не чекају нас добри дани

Б92
Вучић: Не чекају нас добри дани

БЕОГРАД – Предсједник Србије Александар Вучић започео је обраћање плановима о сутрашњем ручку на позив предсједнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен.

- Разговараће се о агендама раста, о неопходним реформама. Вјерујем да ће то бити важан састанак, рекао је предсједник.

Александар Вучић је затим говорио о дијалогу са Приштином.

- Они никада нису жељели дијалог. Ми никада нисмо имали стварни дијалог, разговор. Покушавали су на сваки могући начин да окриве Србију за све што се лоше догађа на терену. Први циљ је уништење и протјеривање српског народа. Они не желе дијалог јер кажу да су суверена држава и да немају о чему да разговарају. Не мислим да нас чекају добри или бољи дани, мислим да ћемо имати безброј проблема. Наше је да помажемо нашем народу. Најављивали су цијели дан отварање моста на Ибру. Видјећемо да ли ће НАТО одржати ријеч, а надам се да хоће,“ рекао је Вучић о односу са Приштином.

„Ми не тражимо ништа више од онога што је договорено. Тражимо ЗСО, мирне и демократске изборе. Ништа више од тога. Никада ту нема добрих и сјајних рјешења,“ додао је он.

Вучић је прокоментарисао и наводе опозиције која је незадовољна било којим потезом власти.

„Једино што их занима је како и на који начин да буду против. Ако бих ја рекао да идемо у сукоб са Албанцима, они би рекли како нећемо да враћамо Косово. Шта год да урадите, никада није добро. Морамо да престанемо да се осврћемо на то него да радимо,“ додао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана