Вучић: Народ не мора да брине, ништа није потписано

Срна
Вучић: Народ не мора да брине, ништа није потписано

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да су Србији потребан мир и одговоран приступ и да народ не мора да брине јер ништа није потписано.

"Народ не мора да брине, јер нити смо шта потписали, нити негде има наш параф. У сваком случају, пред нама је тежак период и биће нам потребно више труда, рада и енергије, пре свега јединства", написао је Вучић на "Твитеру".

Он је на сједници Савјета за координацију активности истакао да је за Србију кључно да повећа стопу привредног раста и замолио је чланове Владе и директоре јавних предузећа да уложе више енергије, рада, труда и ентузијазма како би земља наставила убрзано да напредује.

"Морамо да очувамо или подигнемо ниво запослености, да снажимо индустрију и грађевинарство, правимо нове објекте у енергетској инфраструктури. Потребан нам је тежак и напоран рад. Рад, рад и само рад", навео је Вучић на "Инстаграму".

Сједници, на којој су разматране мјере за раст бруто друштвеног производа /БДП/, Вучић је присуствовао на позив премијера Србије Ане Брнабић.

Вучић је у синоћњем обраћању навео да му је на састанку са међународном "петорком" речено да Србија мора да прихвати њихов приједлог о нормализацији односа са Приштином јер ће у супротном бити суочена са прекидом процеса европских интеграција, заустављанем и повлачењем инвестиција и са свим свеобухватним мјерама које ће нанијети велику штету земљи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана