Вучић: Марица је спасила много друге деце

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је тужан због онога што се догодило Марици Михајловић у породилишту у Сремској Митровици, али да је срећан што је са тим изашла у јавност, чиме је спасила много друге дјеце, јер ће акушери морати да буду обазривији.

"Ја ћу сутра са њом да разговарам и да је примим у председништву Србије. И да се захвалим на томе јер је спасила много неке друге деце. Јер ће сви други морати да буду пажљивији, обазривији. Иако сам сигуран да 99,9999 одсто њих који раде са мајкама дају све од себе. Живе за животе и тих мајки и те деце. Али увек имате тих 0,0001 неодговорних. Али ће сада и они да схвате да држава реагује изузетно снажно, изузетно одговорно, изузетно озбиљно и да схвате да ће такве мајке увек да имају нашу подршку", рекао је Вучић новинарима.

Он је рекао да ће се и то смањити у будућности и поновио да је захвалан Михајловићевој што је имала снаге и храбрости да послије тако тешке ствари изађе у јавност да о томе говори. Он је на питање новинара шта мисли о најави појединих удружења и опозиције да ће организовати протесте поводом тога што се десило у породилишту у Сремској Митровици, рекао да они тако могу да организују протесте и због пожара или саобраћајне несреће.

"Жао ми је што причамо увек о нечему, што неко намеће своју тему. Овде смо због будућности наше земље. Када неко хоће демонстрације јер се један акушер понашао лоше, па ако због тога организује демонстрације, онда можете због свега да их организујете. Само мржњу нудите народу", рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана