Вучић: Лаж да сам три пута хтио да разговарам са Путином, а да је он то одбио

Танјуг
Вучић: Лаж да сам три пута хтио да разговарам са Путином, а да је он то одбио

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су поједини медији пласирали лажну информацију да је три пута хтио да разговара са предсједником Русије Владимиром Путином, а да је Путин то одбио.

“То се никада није десило и то нема један или два или двеста извора. Не постоји такав извор. Никада се није догодило. Никада у претходних 12 година колико обављам важне државне функције - није се догодило да сам желао да разговарам са председником Путином а да нисам добио тај разговор. И обрнуто, имамо традиционално добре и пријатељске односе и међусобно поштовање”, рекао је Вучић у Палати Србија одговарајући на питање новинара како коментарише то што су поједини медији објавили.

Нагласио је да то међусобно поштовање подразумјева да када неко жели разговор - да га увијек добије.

“Никада се није догодило супротно. Што се тиче кратког останка у Србији,  господина Александра Грушка, а то је три дана у Србији, па колико треба да остане - 33 дана? Ја када идем останем дан и по максимално. Некада и пола дана. Нигде не остајем по три дана. Човек је био три дана у нашој земљи. А пошто кажу завршио разговор са мном па напустио земље, само да видите о каквим лажима ми говоримо. Тог дана је имао разговор после мене са још неким, да ли са Аном или Милошем, а онда и са Марком Ђурићем трочасовне консултације. Три сата им је трајао разговор”, рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана