Вучић: Једва чекам да будем још један Трамп у свијету

Танјуг
Foto: Танјуг

БАЈИНА БАШТА - Предсједник Србије Александар Вучић, поводом одлуке Твитера да поједине српске медије означи као оне који сарађују са Владом, рекао је да једва чека да му искључе налог и да буде још један Трамп у свијету.

„Једва чекам да ми искључе налог да будем још један Трамп у свету, да се покаже како је добро да талибански портпароли имају слободан приступ тој слободарској мрежи, за коју би неки рекли послушничкој мрежи. Ја да будем послушник таквима нећу“, поручио је он.

Вучић је честитао медијима који се супростављају послушничкој мрежи и који шире слободарске тежње и слободарске идеје, уз питање зашто су се узнемирили што су тако означени.

„Ти људи су све најлепше рекли о тим медијима. С ким ће да сарађују - са тајкунима ? Најнормалније је да сарађују са владом. Ми и не плаћамо највећи део тих медија, а они плаћају Глас Америке и Би – Би - Си, па нису ставили да су то владини медији, то нису медији који сарађују већ су владини“, објаснио је он.

Уз питање да ли је требало да пишу и „медији сарађују са лоповима који су опљачкали Србију" истакао је да то води до питања ко је цензор и показује да би они жељели да буду цензори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана