“Вучић је добро, ако буде промена, обавестићемо јавност”

Танјуг
“Вучић је добро, ако буде промена, обавестићемо јавност”

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић је добро, а ако се деси било каква промјена, обавијестићемо јавност, изјавила је данас савјетница предсједника за медије Сузана Васиљевић.

Она је, на питање Блица о здравственом стању предсједника, одговорила да је предсједник Вучић добро, а да ће, уколико се деси било каква промјена у здравственом стању, обавијестити јавност о томе, као и до сада.

“Захваљујемо се на бризи”, рекла је Васиљевићева.

Предсједник Србије требало је овог викенда да буде у Вашингтону, али је састанак са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником америчког предсједника Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине одложен, због тога што су учешће на њему отказали предсједник и премијер привремених приштинских институција Хашим Тачи и Авдулах Хоти.

Такође, почетком недјеље Вучић је требало да буде један од учесника Процеса Брдо-Бриони, који је требало да се одржи у Брду код Крања у Словенији, али је словеначки предсједник Борут Пахор отказао скуп због погоршане епидемиолошке ситуације у региону.

Раније данас, потврђено је присуство корона вируса код директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића, предсједнице Скупштине Србије Маје Гојковић и министра одбране Александра Вулина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана