Вучић: Глупост да сам учествовао у убиству Оливера Ивановића

Taњуг
Вучић: Глупост да сам учествовао у убиству Оливера Ивановића

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић поновио је данас да су глупости тврдње које се могу чути да је учествовао посредно у убиству Оливера Ивановића и поручио да вјерује надлежним државним органима Србије који раде на том случају.

Вучић је, на питање новинара да ли је разговарао са Миленом Поповић због чега је напустила Скупштину када је говоро о КиМ и да тај разлог има име и презиме и да је разочарана тиме што је "пропало" обећање да ће у року од две недеље бити октривени детаљи о убиству Оливера, рекао:

"И ја сам разочаран приштинским органима и многима из међународне заједнице који нам нису доставили снимке и податке које смо тражили. Наше службе раде даноноћно на томе и наставиће да раде".

Додао је да разуме да тајкуни који држе дио медија покушавају и на тај начин да га нападају.

"Слушао сам месецима и годинама како сам негде посредно учестовао у убиству Оливера Ивановића - што је глупост. Када је постало бесмислено и када сте ту жену нападали и представљали је најгорим речима... после само једне реченице треба да постане ваша звезда", рекао је Вучић.

Каже да га интересују искључиво чињенице и да је слушао исто такве бајке о његовој умјешаности у смрт Владимира Цвијана и додао да су то најглупље теорије завјере.

Милена Поповић иначе изјавила је да је напустила недавно скупштинско засједање, на коме је говорио Александар Вучић, зато што се у у скупштинској сали налазио и Милан Радоичић, који је на Косову био оптужен за убиство њеног супруга Оливера Ивановића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана