Вучић: Даћемо све од себе да се постигне компромис о економским питањима

Срна
Вучић: Даћемо све од себе да се постигне компромис о економским питањима

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је непосредно прије састанка са представницима Приштине у Бијелој кући у Вашингтону да је делегација Србије спремна и да ће дати све од себе да постигне компромис о важним економским питањима.

Вучић је у видео-поруци снимљеној испред Бијеле куће, а објављеној на "Инстаграм" профилу "будућностсрбијеав", оцијенио да предстојећи састанак неће бити лак.

"Београд жели мир, стабилност и напредак Београда, Приштине, али и целог региона. Пре свега, мораћемо да бринемо о нашем народу на Косову и Метохији", навео је Вучић.

Поводом, како је навео, бројних арогантних и бахатих изјава албанских званичника, које говоре о признању Косова, Вучић је поручио да "предаја није опција".

"Моја порука свима у нашој прелепој Србији је – предаја није опција, живела Србија!", навео је Вучић.

Представници Београда и Приштине разговараће у Бијелој кући током наредна два дана уз посредовање изасланика америчког предсједника Ричарда Гренела.

Делегацију Србије предводи предсједник Србије Александар Вучић, а у њој су и министар финансија Синиша Мали, предсједник Привредне коморе Србије Марко Чадеж и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана