Вучић: Чаба Дер изјавио да је добио понуду да ме убије

Срна
Foto: Архива

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је плаћени убица Чаба Дер рекао мађарској полицији да су му двије криминалне организације са ових простора дале понуду да га убије.

Вучић је рекао да је вечерас добио ту информацију, да је истина да је то Чаба Дер изјавио, додајући да се не плаши и да га не интересује шта ко покушава да уради.

“Сад, шта је стварна истина.... ко ће га знати? Да ли се плашим? Не плашим се уопште. Када верујете у оно што радите и сигурни сте да је то добро за вашу земљу и народ, па што бих бринуо. Све и да је то истина, шта ће да зауставе?”, рекао је Вучић вечерас новинарима у Београду.

Он је, након завршетка вечерашње антитерористичке тактичко-показне вјежбе “Обруч 2020” у Београду, истакао да је ова показна вјежба изведена у стварном времену, те да су њени учесници, припадници МУП Србије, гарант безбједности и сигурности за грађане.

“У данима пред нама од њих очекујемо велике резутлате. Не само Београд, него цела Србија мора да буде безбедна и сигурна и у потпуности, да победе организовани криминал и мафију”, рекао је Вучић.

Вучић је најавио да ће у суботу у Нишу, ако све буде у реду, бити представљање нове модерне опреме и наоружања Војске Србије.

Када је ријеч о епидемиолошкој ситуацији и евентуалним новим мјерама на сутрашњој сједници Кризног штаба, Вучић је рекао да треба покушати да се заштите здравље људи и да ће штаб донијети одређене одлуке.

“Држава ће урадити шта јој Кризни штаб буде рекао”, навео је предсједник Србије и поново позвао грађане да се придржавају мјера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана