Вучић: Албански полицајци уперили пушке у Данила, нису му скинули мајицу

Танјуг
Вучић: Албански полицајци уперили пушке у Данила, нису му скинули мајицу

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић саопштио је да су албански полицајци код Подујева, у његовог сина Данила, који је био на Косову и Метохији на скупу у Грачаници поводом Видовдана, уперили пушке тражећи да по сваку цијену скине мајицу с натписом "Предаја није опција", али да то нису успјели.

-Тек сада сам сазнао шта се све дешавало на КиМ - написао је предсједник Србије нешто послије поноћи на Инстаграму.

-Последњи пут када су зауставили Данила, недалеко од Подујева, албански полицајци тражили су да, по сваку цену, скине мајицу на којој је писало „Предаја није опција“. Данило није пристао, а онда су уперили пушке у њега и питали: Име оца? Он је одговорио: „Александар! То је мој тата и ваш председник!“Мајицу му нису скинули, образ му нису укаљали. Предаја није опција! - навео је Вучић.

Вучић је раније синоћ изјавио да су тзв. косовски полицајци аутомобил у коме је био његов син три пута заустављали и претресали.

-Честитам Аљбину Куртију на храбрости. Курти није тако храбар када је у мом друштву, али јесте када пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци. Само нек настави. Предаја није опција, за то би се неки уплашили - рекао је Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана