Враћена оптужница против Мике Алексића

Танјуг
Враћена оптужница против Мике Алексића

БЕОГРАД - Кривично ванпретресно вијеће Вишег суда вратило је Вишем тужилаштву оптужницу против Мирослава Мике Алексића на исправку.

Адвокат Југослав Тинтор рекао је за Танјуг да није ништа неуобичајено уколико је суд вратио тужиоцу оптужницу да је исправи или допуни, то је нешто што се редовно догађа у поступку преиспитивања оптужнице и не видим у томе ништа спорно.

Тужилаштву остаје рок да по том налогу поступи и онда се оптужница поново враћа суду на потврђивање.

“У том смислу и обзиром да не знам шта је тачна садржина тога што је наложено сама чињеница да је враћен на исправку не мења ништа у предмету”, рекао је Тинтор.

Што се тиче интервјуа супруге окривљеног Алексића, Биљане Машић који је дала “Вечерњим новостима”,Тинтор каже да је то суштински њено виђење свог супруга које у сваком случају не може бити објективно обзиром на године живота које је провела са њим а и на чињеницу да сам ток поступка зависи од доказа, а не од нечијег виђења окривљеног.

“Мислим да је само коментарисање интервјуа беспредметно што се тиче мене као браниоца заступника жртава. Свакако је можда за јавност интересантно да се упозна са њеним виђењем овог догађаја”, нагласио је Југослав Тинтор у изјави Танјугу, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана