Воз ударио аутомобил у Врчину, погинуло двоје тинејџера

Танјуг
Воз ударио аутомобил у Врчину, погинуло двоје тинејџера

БЕОГРАД - Двије младе особе су погинуле, а једна је повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи, ноћас нешто прије поноћи, на пружном прелазу код Врчина када је воз ударио у путничко возило, речено је Танјугу у Хитној помоћи Врчин.

Наводе да је око 23.30 часова, на пружном прелазу без рампе у Врчину, воз ударио у аутомобил, а петнаестогодишња дјевојчица и осамнаестогодишњи младић, који су се налазили у возилу, погинули су на лицу мјеста.

Једна седамнаестогодишњакиња превезена је у Универзитетску дјечију клинику у Тиршовој.

Предузеће Инфраструктура железнице Србије саопштило је да се аутомобил  кретао локалном саобраћајницом из правца Врчина према Касаповцу и у тренутку када је прелазило пругу, наишао је теретни воз, који је ударио у десну страну  возила.

Након што су полиција и тужилаштво извршили увиђај, уклоњено је друмско возило и поправљена жељезничка инфраструктура која је у овој несрећи била оштећена, каже се у саопштењу.

 Инфраструктура железнице Србије изражава саучешће породицама настрадалих у овој несрећи.

Предузеће је поново апеловало на возаче друмских возила да, посебно приликом преласка преко пруге на путним прелазима, поштују саобраћајну сигнализацију и буду пажљиви, како би се избјегле несреће и сачували људски животи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана