Војска Србије се прикључује потрази за Моником, званичници сигурни да је Јовановић отмичар ВИДЕО

Г.С.
Војска Србије се прикључује потрази за Моником, званичници сигурни да је Јовановић отмичар ВИДЕО

БЕОГРАД - Директор полиције Владимир Ребић рекао је за Тв Прва да се данас очекује да се тиму за потрагу дванаестогодишње Монике Каримановић прикључује и Војска Србије.

У суботу су се тиму који данима претражује подручја око Књажевца прикључили и чланови Безбедносно информативне агенције.

"Потрага траје 24 сата, нема престанка. Сви технички ресурси током ноћи су укључени, дронови, термовизијске камере", рекао је Ребић.

Данима се трага за дванаестогодишњом Моником Каримановић и Нинославом Јовановићем, за којег се сумња да је отео дјевојчицу.

"На основу свих трагова ми знамо да је то урадио Јовановић Нинослав", прецизирао је Ребић.

Ребић је објаснио шта је главна отежавајућа околност у потрази за моником и њеним отмичарем.

"Потрагу отежава то што су у питању углавном пуста села, то су углавном викенд насеља, празне су куће", рекао је директор полиције за Тв Прва и нагласио да се претражују велике површине око Ниша и Књажевца.

"Морају стално да се враћају на места која су претражена јер је могуће да се он вратио", додао је Ребић.

Како је рекао Владимир Ребић, претпоставља се да Јовановић није прешао границу, иако се су се појавиле информације да је већ у Бугарској.

Осим припадника полиције, војске и БИА-е, у потрагу су кренули и грађани, како из околине Ниша и Књажевца тако и из осталих дијелова Србије.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана