Весић: Усвајање декларације најважнија вијест са сједнице Главног одбора СНС-а

Танјуг
Весић: Усвајање декларације најважнија вијест са сједнице Главног одбора СНС-а

БЕОГРАД - Члан Предсједништва СНС-а Горан Весић изјавио је да је најважнија вијест са јучерашње сједнице Главног одбора те странке усвајање Декларације о приортетима националне и државне политике Србије.

- То је декларација којом смо се ми, као највећи политички покрет у Србији, јасно изјаснили да су наши политички циљеви очување независности територијалног интегритета и оно што је веома важно, а на чему је председник Александар Вучић више пута инсистирао, самосталност у одлучивању Србије за очување војне неутралности и вредности које су укорењене у темељ нашег друштва -  рекао је Весић гостујући на Пинку.

Како је истакао, „од када је Вучић на власти ниједан страни амбасадор и ниједан тајкун не управља Србијом“.

Нагласио је да је СНС прва политичка организација у новијој историји Србије која има снаге да се одупре управљањем са стране и додао да од 2012. године у Србији одлучује само народ, те да је на то више пута указао и Вучић.

На сједници ГО СНС, одржаној јуче у Београду, та странка и СПАС усвојили су Декларацију о приортетима националне и државне политике са 11 принципа, која ће бити темељни политички документ напредњака за будућност.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана