Велика потрага за дјевојчицом у Србији: Пронађен ранац, Моники ни трага

Агенције
Велика потрага за дјевојчицом у Србији: Пронађен ранац, Моники ни трага

НИШ - Неколико десетина људи окупило се данас у насељу Брзи Брод у Србији како би покушали пронаћи Монику Каримановић (12), која је без трага нестала 20. децембра.

Према посљедњим информацијама, пронађен је ранац дјевојчице у селу у близини, али ње нигдје нема. У велику потрагу су се раније укључили тамошња полиција и Жандармерија, али безуспјешно.

Каримановић је нестала 20. децембра око 7:28 сати на путу према школи у насељу Брзи Брод. Дјевојчица је свега осам минута раније изашла из породичне куће и кренула истим путем као и сваког дана сама ка школи.

Њу су посљедњи пут камере снимиле пред улаз у насеље Брзи Брод. Дјевојчици се, по до сада познатим информацијама, сваки траг губи на простору од свега 100 метара улице, гдје нема камера, јер се сљедеће камере налазе у центру овог насеља и оне је нигдје нису снимиле.

По свему овоме, закључено је да је дјевојчица, највјероватније, отета, и то на потезу од око 100 метара пута и свега осам минута након што је изашла из куће.

Десна страна коловоза, како кажу мјештани, идеална је за заустављање возила, па ту увијек има паркираних аутомобила, што никоме не дјелује чудно, па се сумња да је дјевојчицу неко отео баш на том потезу и одвезао је даље колима. 

На камерама које су посљедње снимиле Монику види се један потенцијално сумњив аутомобил који је прошао за њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана