Ужас у Великом Мокром Лугу: Покушао да силује подстанарку док је држала бебу у наручју!

GS
Foto: Ilustracija

Зоран М. (62) покушао да силује С. С. (17) у стану који са мужем изнајмљује од њега

Београдска полиција ухапсила је Зорана М. (62) због сумње да је покушао да силује С. С. (17), док је држала у наручју једногодишњу ћеркицу. Све се догодило у четвртак увече у стану који С. С. и њен супруг изнајмљују од Зорана М. у Великом Мокром Лугу. Зоран М. осумњичен је за против правно правно лишење слободе и недозвољене полне радње, а данас ће бити саслушан у тужилаштву.

У моменту кад је дошао Зоран М., С. С. је била са својом ћеркицом и сређивала стан који изнајмљују. Она је, док је сређивала, држала отворена врата стана што је станодавац искористио да уђе неопажено.

Чим јој  је пришао, потапшао је по рамену да се окрене, а за то вријеме је затворио врата. Тада је своју подстанарку питао зашто му се њен муж не јавља на телефон када га зове да спреми новац за кирију. Она му је одговорила да су платили, али није жељела да се расправља са њим јер је био пијан, а њена беба је почела да плаче и узела је у руке.

Рекла је потом Зорану да ће њен муж да га позове чим дође, али је у том тренутку он скочио на њу и почео да је љуби. Док је држала бебу, Зоран је прво пољубио у уста, а онда почео да је љуби по врату. Она се отимала и гурала га од себе, а он је наставио да је љуби по грудима и да је рукама хвата за њих, а онда и задњицу. Млада мајка је све вријеме држала бебу и једном руком покушавала да одгура напасника, а он је и даље насртао дахћући и викао. У једном тренутку, тако се повукла да јој је беба испала из руку и пала на под.

Чак и када је беба пала и почела да плаче, Зоран је и даље кидисао на С. С. која је некако успела да га одгурне од себе. Напасник је пао, а млада мајка је то искористила, зграбила бебу и побегла из стана. Она се склонила код комшинице, а када је њен супруг дошао заједно су отишли у полицијску станицу. Жртва и њен супруг су дали изјаве, а саслушана је и комшиница код које се С. С. склонила од станодавца који је убрзо ухапшен, преноси 24седам

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана