Уклоњени крст и икона са мјеста гдје је убијен Стефан Недељковић

РТС
Уклоњени крст и икона са мјеста гдје је убијен Стефан Недељковић

ЗВЕЧАН - Са мјеста на коме је током сукоба са полицијом у Бањској код Звечана лани погинуо Стефан Недељковић уклоњени су крст, иконе и метална кућица за паљење свијећа.

Породица је обишла мјесто и поново иј иконе и оградила мјесто убиства, потврдио је РТС-у Драган Недељковић, Стефанов отац.

На мјесту погибије Стефана Недељковића породица, пријатељи и комшије су у сриједуј 24. септембрај паљењем свијећа одали пошту убијеном младићу, у међувремену је неко потпуно очистио то мјесто, потврдио је Драган Недељковић, отац пострадалог Стефана.

-Ми смо то место обишли синоћ и јутрос, однели иконе, кандило, поново уредили и оградили. И ако поново покушају да то склоне ми ћемо опет обележити место његовог убиства. Они могу читаву улицу да назову по њиховом полицајцу док нама не дају да обележимо место страдања нашег сина, то су урадили људи којима ништа није свето - рекао је Драган Недељковић.

Стеван Недељковић, Бојан Мијаиловић и Игор Миленковић погинули су у оружаном сукобу групе Срба и косовске полиције, 24. септембра прошле године који се водио у брдима изнад Бањске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана