Ухапшени Бугарин открио зашто је демолирао аутобус на ауто-путу у Србији

GS
Foto: Arhiva

У брзој акцији београдске полиције јуче је ухапшен Киро Крумов (22), Михаил Запринов (27), Тихомир Темелков (23) и Радомир Запринов (49), сви из Бугарске, због напада на аутобус код пуме "Змај" на ауто-путу. Бугарин се на суду правдао и тврдио да је свему претходио саобраћајни инцидент.

"Друг је возио аутомобил, када нам је у једном тренутку возач аутобуса пресјекао пут. Био сам на сувозачевом мјесту и тада сам га гађао флашом, а када се зауставио и пајсером му разбио шоферку. Признајем да сам крив", ово је одбрана Тихомира Телмекова (23) из Бугарске који је јуче осуђен на 60 дана затвора због дрског и безобзирног понашања.

Како преноси Телеграф.рс, окривљени је јуче превезен у затвор у Падинској скели. Међутим, ако у понедјељак плати 60.000 динара биће пуштен.

Полицију је позвао Љубомир Н. возач аутобуса који је пријавио да је нападнут. Он је током истраге открио да је током вожње примерио да му машу момци и траже да заустави возило.

"Аутобус је зауставио код пуме ‘Змај’. Тада је примијетио једног младића који је пивском флашом погодио бочно стакло на возилу и другог који је пајсером полимио шоферку. Он је затим, позвао полицију и кренуо ка договореној локацији. У први мах смо добили информацију да је из аутомобила пуцано на аутобус”, каже саговорник близак истрази.

Бугарски држављани ухапшени су у аутомобилу француских регистрационих таблица.

Како је потврђено, Тихомир Темелков у скраћеном поступку осуђен је на 60 дана затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана