Ухапшени брат и сестра који су покушали да убију оца у Параћину

ГС
Ухапшени брат и сестра који су покушали да убију оца у Параћину

ПАРАЋИН - Припадници МУП-а у Параћину ухапсили су М. П. (23) из околине овог града, због сумње да је синоћ усмртио маћеху (49) и заједно са сестром М.П. (27)  покушао да убије оца (57).

Осумњиченима се на терет ставља покушај убиства у саизвршилаштву, док се М.П. терети за убиство маћехе, наводи се у саопштењу ПУ у Јагодини.

Сумња се да је М. П. синоћ усмртио 49-огодишњу жену, емотивну партнерку његовог 57-годишњег оца, у њеној кући у околини Параћина.

Потом је, како се сумња, у породичној кући након краће расправе ножем лакше повриједио оца, а потом га ударио металном шипком и поломио му руку.

Његова сестра се сумњичи да је, док је њен брат нападао оца, стајала на вратима како би оца спријечила да побјегне из куће.

Ипак, отац је од сина отео нож и побјегао код комшија, одакле су позвали полицију и Хитну помоћ која га је са повредама збринула у параћинској болници.

Брату и сестри је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Јагодини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана