Ухапшен возач који је аутомобилом улетио у масу на тргу у Горњем Милановцу

Танјуг
Foto: Н1

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Поводом незгоде на Тргу кнеза Михаила у Горњем Милановцу, у којој је мушкарац аутомобилом ударио десетогодишњу дјевојчицу, огласио се и предсједник те општине Дејан Ковачевић који је потврдио да је осумњичени возач ухапшен.

Ковачевић је рекао да овај чин није политички мотивисан и позвао надлежно Тужилаштво и полицију да најстроже казне починиоца овог дела.

Из горњомилановачке болнице потврђено је Танјугу да повређено дијете има лакше телесне повреде, али је ипак из превентивних разлога задржано на даљем посматрању.

-Диете је задобило лакше телесне повреде, ударац у колено и огреботине, у стабилном је стању, али је из превентивним разлога задражана у болници на посматрању како налажу правила у оваквим ситуацијама. Урађена су комплетна снимања, ултразвук, скенер и утврђено је да нема тежих повреда - рекао је директор болнице у Горњем Милановцу Предраг Шутић. 

Синоћ око 19 часова на Тргу Кнеза Михаила у Горењем Милановцу за време протеста "Србија против насиља" из за сада непознатих разлога  мушкарац је улетио аутомобилом у масу људи и том приликом ударио десетогодишње дијете, које је колима Хитне помоћи превезено у горњомилановачку болницу.

Тај дио улице у Горњем Милановцу затворен је за саобраћај сваког дана од 18 до 24 часа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана