Ухапшен ујак младића који је починио масовно убиство у Младеновцу

Танјуг
Ухапшен ујак младића који је починио масовно убиство у Младеновцу

СМЕДЕРЕВО - По налогу Вишег јавног тужиластва у Смедереву, ухапшен је Г.Г. (49) из Крагујевца, ујак Уроша Б. Који је осумњичен да је убио осам, а ранио 12 особа у околини Младеновца.

-Осумњиченом Г.Г. је одређено задржавање од 48 сати због сумње да је извршио кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја - саопштило је Више јавно тужилаштво у Смедереву.

Г.Г. је ухапшен након заједничког рада Вишег јавног тужилашва у Смедереву и Службе за борбу против организованог криминала Управе криминалистичке полиције МУП-а.

Он је ухапшен на основу нових чињеница утврђених у истрази која је у току против Уроша Б. и његовог оца Р.Б, у циљу утврђивања и разјашњавања свих околности које се односе на поријекло оружја којим је окривљени Урош Б. извршио кривична дела која му се стављају на терет.

Г.Г. ће уз кривичну пријаву бити доведен на саслушање у просторије Вишег јавног тужилаштва у Смедереву.

Урош Б. је осумњчен за кривична д јела тешко убиство, недозвољена производна, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, отмица и неовлашћено коришћење туђег возила.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана