Ухапшен помагач терористе Фатона Хајризија!

СРНА
Ухапшен помагач терористе Фатона Хајризија!

Полиција самопроглашеног Косова ухапсила је особу из Србице за коју се сумња да је помагала у бјекству из затвора албанском терористи Фатону Хајризију, који је убио полицајца код Лознице, преносе приштински медији на албанском језику.

Из полиције самопроглашеног Косова је саопштила да је обављен разговор са осумњиченим и да му је одређено задржавање до 48 сати.

"Управа за истраживање организованог криминала и тешких злочина извршила је увиђај у вези са бјекством које се догодило прије неколико дана у Казнено-поправном центру у Смреконици. Након спроведених истражних радњи, на разговор је позван мушкарац који се сумњичи да је помагао осумњиченом након бјекства", саопштено је из полиције.

Фатон Хајризи је 6. јула побјегао из Казнено-поправног завода у Смреконици и то је било његово девето бјекство из затвора.

Припадници МУП Србије ликвидирали су Хајризија у петак у близини Лознице, након што је у сриједу вече убио припадника граничне полиције Николу Крсмановића, а ранио његовог колегу Вјекослава Илића.

Хајзири је пуцао на припаднике полиције, након чега је ликвидиран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана