Ухапшен младић који је убио оца, мајку и дjеду у Чачку

ГС
Ухапшен младић који је убио оца, мајку и дjеду у Чачку

ЧАЧАК - Илија Г. (21) који је синоћ, како се сумња, избо мајку, оца и дједу ножем у кући у насељу Атеница код Чачка, ухапшен је у Горњој Атеници.

Он се сумњичи да је у породичној кући, у насељу Атеница, оштрим предметом усмртио педесетседмогодишњег оца, четрдесетдеветогодишњу мајку и осамдесетседмогодишњег дједу.

Осумњиченом је одређено 48 часовно задржавање, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву, наведено је у саопштењу МУП-а.

Илија је након злочина побјегао, али га је полиција лоцирала око 9 часова јутрос недалеко од мјеста злочина, а тијела чланова своје породице, који су убијени око 23 часа, пронашао је брат осумњиченог када се вратио из ноћног провода кући.

Полицијска акција је у још увијек току, а насеље Атеница је под „опсадом”.

“Ово је незапамћен случај у нашем насељу, још увијек смо у шоку и не вјерујемо шта се догодило у нашој непосредној близини. Настрадали су били радни, добри и поштени људи и нико за њих вам не може рећи ниједну лошу ријеч. Са комшијама никад нису имали неугласице” кажу за РИНУ становници Атенице.

Злочин се, највероватније, догодио у петак вече, а непомична, беживотна тијела својих најмилијих наводно је пронашао брат младића који је починио убиство.

Илија, који је иначе тренирао фудбал, познат је као врло проблематичан момак, пише Телеграф.

Раденко Гагић, блиски рођак убијених шокиран је догађајем и изјавио је да нико није могао ни да наслути овакав злочин.

- Тачно је да се Илија бавио фудбалом, ја сам годинама радио као рукометни тренер. Шокирани смо овим што се ноћас догодило. Породица нам је завијена у црно, угашено нам је презиме. Нико ово није слутио - изјавио је Раденко.

Случај је  одмах пријављен полицији, а сва три леша ноћас су примљена у мртвачницу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана