Ухапшен Јапанац који је повриједио полицајца на аеродрому: Ударао га и викао да свијет води Сатана

телеграф
Foto: принтскрин

У уторак је ухапшен држављанин Велике Британије и Јапана Ц.Е. (30) који на физички насрнуо и повриједио полицајца Д.М. на аеродрому "Никола Тесла" у Сурчину, сазнаје Телеграф.рс.

Треће основно јавно тужилаштво одредило је задржавање у уторак осумњиченом Ц.Е.(30) држављанину Велике Британије и Јапана, због извршења кривичног дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности, те је након саслушања осумњиченог, тужилаштво предложило одређивање притвора у трајању од 30 дана, сто је рјешењем суда и одређен, потврђено је у МУП.

Подсјетимо, Д. М. (29) полицајац повређен је на аеродрому "Никола Тесла" у Сурчину, када је на њега, како је из МУП-а речено, у авиону за Штутгарт, физички насрнуо Британац јер није желио да стави заштитну маску.

- Викао је на полицајца и говорио му да су људи који су примили вакцине Сатанине слуге - рекао је један од очевидаца и додао: "Он је почео да прави неред још пре уласка у авион. Није хтио да стави маску, а капетан је позвао полицију.

Када су стигли припадници МУП-а, Британац га је ударао и викао да ће да изађе само силом. Такође је викао да планетом управљају Сатанини војници.

Тада су полицајци покушали да га приведу, али је онда он лактом ударио Д. М. у главу, а затим га ударио у главу још два пута.
Послије је савладан, а потом изведен напоље. Псовао је на јапанском језику (обзиром да је Азијат, али држављанин Британије), потом на енглеском, српском".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана