Удружење породица киднапованих и убијених: На Косову и Метохији убијено више од 3.655 људи

Srna
Удружење породица киднапованих и убијених: На Косову и Метохији убијено више од 3.655 људи

БЕОГРАД - Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији саопштило је да се залаже за то да се сазна судбина сваког киднапованог лица јер се само тако доказује злочин, те напомиње да су припадници терористичке ОВК отели и убили више од 3.655 људи у јужној српској покрајини.

"Киднаповано је и убијено 3.655 цивила, војника, полицајаца, Срба, Рома, Горанаца, Албанаца од терористичке, злочиначке ОВК. Од тог броја, више од 1.000 лица је киднаповано, само за половину киднапованих жртава смо сазнали судбину. Нажалост, сви су зверски и монструозно убијени", наводи се у саопштењу.

Из Удружења указују да је највећи гријех ако се у Бриселу говори о несталима, а да се ћути о киднапованим и убијеним косметским жртвама.

Сви киднаповани су, наводе из Удружења, у рукама вођа терористичке злочиначке ОВК Хашима Тачија, Кадрија Весељија, Рамуша Харадинаја и Фатмира Љимаја, који су били чак и у преговарачким тимовима у Бриселу.

"То је нама, породицама жртава, било незамисливо јер су тиме њихови злочини постајали још монструознији и на тај начин су убијали правду, а Америка и ЕУ, које су то дозволиле, јасно су поручиле колико им није стало до српских и косметских жртава", истичу из Удружења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана