Убијен мушкарац код Урошевца, медији: Био је припадник тзв.ОВК

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

УРОШЕВАЦ- Косовска полиција саопштила је да се у Старом Качанику догодило убиство када су непознате особе испалиле више хитаца на возило којим је управљао 48-годишњи Н.Ц.

Приштински медији данас сазнају да је жртва Нусрет Цена, бивши припадник тзв. ОВК, осумњичен за троструко убиство у Качанику крајем септембра 2007.године.

Како је саопштила Косовска полиција, беживотно тијело пронађено је на путу Качаник-Урошевац, без знакова живота, а недалеко одатле пронађено је и једно запаљено возило.

Према првим информацијама са увиђаја, сумња се да су непознате особе пуцале на возило којим је управљао убијени и затим напустиле лице места у непознатом правцу.

"Недалеко од места догађаја, у селу Сопотница код Качаника, пронађено је још једно путничко возило захваћено пламеном, и постоји сумња да су осумњичени, након извршења убиства, запалили возило и побегли...Тело страдалог Н.Ц у старости 48 година упућено је на обдукцију у Институт за судску медицину у Приштини. Тимови регионалне полиције у Урошевцу из различитих сектора непрестано раде на прикупљању информација на терену како би се случај разјаснио што је пре могуће", наводи се у извјештају полиције.

Медији преносе да се ради о Цени, бившем припаднику "ОВК", који је био осумњичен за троструко убиство у Качанику које је почињено крајем септембра 2007.године.

Окружни суд га је прогласио невиним, а његово име се поново помињало у вези експлозије у бару „Секираћа“ у Приштини, за шта је, такође, ослобођен кривице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана