Убица из Рипња доживио пех док је бјежао након злочина

ГС
/Курир
Убица из Рипња доживио пех док је бјежао након злочина

БЕОГРАД - Стојан Илић (38) из Рипња који је осумњичен да је јуче прво отео, а потом силовао и звјерски са неколико убода ножем искасапио дјевојчицу Невену Петровић (16) након што су били у продавници, наводно је након злочина покушао да побјегне из села, али није успио јер се заглавио у блату.

Злочин се догодио јуче око 13.20 сати када су осумњичени, дјевојчица и њен малољетни брат отишли до продавнице. 

Наиме, Стојан је, према ријечима дједе убијене Невене, Ненада Петровића, оставио дјечака испред продавнице, а он додао гас и побјегао с Невеном у свом "полу" подвезао је на два километра од центра у шуму где је силовао, а затим избо ножем неколико пута по стомаку и грудима. 

Оставио је поред пута, а затим се вратио у њихову кућу и избо јој мајку, ујака и бабу, па побјегао.

„Стојан је убрзо након злочина позвао свог брата Јована Илића и рекао му да да је убио троје људи и да је починио злочин. Човек је занемео и није ни стигао да га пита зашто је то урадио“ – рекао је саговорник Курира и додаје:

„Осумњичени је на телефон позвао још неког и сумња се да је управо тако полиција успела да га лоцира, а заправо га је нашла на макадамском путу који води ван села.“

Саговорник наводи да Стојан Илић није успио да побјегне јер се заглавио у блату.

„У том делу пута којим је Стојан покушао да побегне због велике кише која је падала у понедељак није успео да се извуче из блата и точкови су му се буквално укопали у земљу“ каже извор и додаје:

„Полиција га је опколила и није имао куд. Лишен је слободе због дела, које је како се сумња, починио.“
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана