У трговинама у Србији од данас још 16 производа по нижим цијенама

Танјуг
У трговинама у Србији од данас још 16 производа по нижим цијенама

БЕОГРАД- У малопродајним трговинским ланцима од данас ће бити снижена цијена за још 16 нових катергорија производа, у оквиру акције "Боља цијена - цијена за народ".

То су: брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млијеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Акција траје до 31. децембра, а производи који су дио ње у продавницама су јасно означени знаком "Боља цијена" како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе.

Ова акција важи у више од 2.500 продавница на цијелој територији Србије.

Министарство трговине саопштило је раније да је акција "Боља цијена-цијена за народ", заједничка акција и иницијатива државе и малопродаваца, и да је њен основни циљ да заштити стандард грађана и помогне им да за свој тешко стечен новац могу да купе што више производа.

Нагласили су и да ће се свака потенцијална препродаја производа оштро санкционисати.

Акција "Боља цијена - цијена за народ", почела је 13. септембра и до 31. децембра 2023. до када ће трајати на константном режиму "акције" биће  36 категорија производа: млијеко, јогурт, сир бијели кришка, јабуке, кромпир, тјестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дјечје пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет-папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова, детерџент за прање веша, брашно ТИП 500 и ТИП 400, сунцокретово уље, кисело млијеко, маргарин, сирни намаз, црни лук, пасуљ, купус, паштета, виршле, смрзнути грашак, џем, кекс, паста за зубе и сапун.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана