У току акција МУП на хапшењу осталих цланова групе Беливука

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- У току је велика акција МУП на хапшењу преосталих чланова криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковићаа због отмица и убистава Николе Митића (33) и Горана Михајловића (22).

Тужилаштво за организовани криминал добило је данас кривичну пријаву о проширењу истраге против Беливука, Миљковића и припадника њихове криминалне групе због отмица и убистава.

 Раније данас речено у том Тужилаштву да ће двојица припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, позната као "Принципи", поподне бити саслушани у Тужилаштву за организовани криминал.

Након саслушања осумњичених С.Р. (33) и Д.М. (32) тужилаштво ће саопштити да ли ће тражити од суда тражити да им одреди притвор. Њих двојица се терете за кривична дјела тешко убиство Николе Митића и Здравка Радојевића у августу и новембру прошле године, саопштило је синоћ Министарство унутрашњих послова. Прошлог петка Специјални суд је потврдио оптужницу против 30 припадника ове групе, коај се терети за пет тешких убистава, отмице, оружје, дрогу, силовање...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана