У Србији ухапшена особа због неовлаштеног дијељења “Томе”

Танјуг
У Србији ухапшена особа због неовлаштеног дијељења “Томе”

БЕОГРАД - Једна особа осумњичена за неовлаштено дијељење филма “Тома” по друштвеним мрежама ухапшена је у недјељу и саслушана у Тужилаштву за високотехнолошки криминал у Београду, преноси Тањуг.

Како је речено овој новинској агенцији, особа је признала кривицу за неовлаштено дијељење филма те је детаљно изнијела своју одбрану пред Тужилаштвом.

Хапшење је услиједило након што је Антипиратска агенција Србија током викенда уочила дијељење неколико стотина линкова на којима се налази филм “Тома”. Након што су уочене малверзације, Агенција је обавијестила Тужилаштво које је одмах започело процес провјере пријава.

Осим Антипиратске агенције и Тужилаштва, дијељење линкова примијетиле су и продукцијске куће MinaCord и CobraFilm које стоје иза овог филмског остварења те су одмах реаговале и послале пријаве надлежним органима.

Након хапшења једног од осумњичених за дијељење линка, из Тужилаштва за високотехнолошки криминал Србије саопштили су како ће сви они који неовлаштено дијеле линк с филмом “Тома” бити процесуирани.

“Сви они који су даље неовлаштено подијелили овај линк са филмом “Тома”, бит ће такођер процесуирани, а тренутно се ради на њиховом проналажењу”, поручили су из Тужилаштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана