У Србији појефтиниле поједине намирнице , Вучић доручковао паризер (ВИДЕО)

ГС
У Србији појефтиниле поједине намирнице , Вучић доручковао паризер (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Као што је и најавио прије пар дана, предсједник Србије Александар Вучић је јутрос доручковао четврт хљеба, мајонез и паризер, заједно са министром финансија Синишом Малим и министром унутрашње и спољне трговине Томиславом Момировићем.

Видео снимак је подијелио на Инстаграму, а како је навео, састојке за сендвич су купили Томислав Момировић и Синиша Мали.

Сендвиче су спремили и појели у Палати Србије пошто данас, како је навео, тамо имају много састанака, а предсједник је такође истакао да је све то коштало скоро 600 динара.

-Као што смо и обећали онима који су од нас то захтевали, није то био наш хир, још су ваљда рекли да то не смемо и нећемо да једемо. Тома и Синиша су купили пола килограма паризера, домаће производње, два литра јогурта, два хљеба „Сава“, две кесе и мајонез и укупна цена је 585 динара, што се види са фискалног рачуна - рекао је предсједник Србије.

 

 

Додао је да је цијена овог паризера по килограму је чак 140 динара нижа.

-Веома сам срећан због тога што смо успели. Нешто што народ воли да једе, нешто на чему смо сви ми одрасли, нешто што ја и данас често једем, посебно у авиону када идем у иностранство, тражим да ми направе сендвич баш од оваквог паризера. И не радимо ово да бисмо показали да демантујемо њихове лажи о томе ко су милионери, у Србији знају ко има рачуне у иностранству, а ко те рачуне нема, нити ће икад имати. Ово сам урадио, дакле, а моји пријатељи прихватили, због једне друге ствари - да бисмо показали модул слагања - навео је Вучић.

У продавницама у Србији од данас по нижим цијенама може да се купи 20 основних производа за исхрану, хигијену и кућну хемију.

Купци ће, како је најавио Вучић, ове производе моћи да нађу под ознаком "боља цијена".

Томислав Момировић позвао је грађане да искористе ову акцију која ће трајати до Нове године и да изаберу артикле с натписом "боља цијена".

Производи који ће од данас имати нижу цијену су: млијеко, јогурт, сир бијели у кришки, јабуке, кромпир, тјестенина, пилеће месо у трупу, салама у омоту, безалкохолно пиво, сокови, кафа, храна за бебе, шампон и купка за бебе, дјечје пелене, шампон и купка за одрасле, тоалет папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова и детерџент за прање веша.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана