У паузи између састанака: Вучић у Давосу направио Сњешка Бијелића (ВИДЕО)

Танјуг
У паузи између састанака: Вучић у Давосу направио Сњешка Бијелића (ВИДЕО)

ДАВОС - Предсједник Србије Александар Вучић, који борави на Свјетском економском форуму у Давосу, направио је, у паузи између састанака, Сњешка Бијелића и навео да је то урадио као подстрек за наше спортисте да освоје што више медаља на предстојећим Олимпијским играма и на Европском првенству у фудбалу.

Он је у видео поруци коју је објавио на Тик Току поручио да је, као што је и обећао, Сњешка Бијелића направио за сина Вукана и да је то, како је навео, "најбољи и најлепши Снешко у Швајцарској".

"Вукану сам обећао више фудбала ове године, па да почнемо од - Снешка Црвено - Плаво - Белића", поручио је Вучић који је Сњешку око врата ставио црвени шал на којем пише "Орлови".

Он је открио да му је ово трећи Сњешко којег је направио у животу.

"Ово ће да буде најлепши Снешко у Колстерусу и Давосу, са шалом и капом Србије и мислим да ми је ово трећи Снешко у животу који сам или заједно са Вуканом направио", поручио је Вучић.

Предсједник Србије присуствује годишњем састанку Свјетског економског форума у Давосу, гдје ће, до 19. јануара имати низ билатералних сусрета са свјетским и европским званичницима, као и бројним представницима међународних организација, финансијских институција и водећих глобалних компанија.

Вучић у Давосу учествује на сесији Дипломатски дијалог на тему Западног Балкана, а планирано је и присуство предсједника на панелима "Враћање вјере у глобални систем" и "Изградња Европе будућности", као и учешће у дискусији на тему "Ново евроазијско свитање".

@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана