У несрећи код Бачког Јарка четворо повријеђених

Танјуг
Foto: agencije

ТЕМЕРИН - У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос код Бачког Јарка, на путу Нови Сад-Темерин, у судару аутобуса и камиона повријеђене су четири особе.

У Ургентни центар Клиничког центра Војводине Хитна помоћ довезла је 55. годишњу жену Ђ.Б са огреботинама и модрицама, мушкарца Д.Л. (59) са повредама ока и абдомена, као и 72-годишњег Ш.И. који је угруван, али без видљивих спољашњих знакова трауме.

Примљен је и пацијент М.П. са вишеструким повриједама главе и леве руке и поткољенице, кажу у Клиничком центру Војводине и додају да се сви тренутно налазе у Ургентном центру на даљем праћењу и лијечењу. У судару који се догодио у 07.22 сата учествовали су камион иранских регистрационих ознака којим је управљао М.П. и аутобус АТП "Бечеј превоз".

Камион се кретао из правца Новог Сада ка Бечеју гдје је требало да утовари семенску робу, а аутобус је долазио из супротног правца, из Темерина. Саобраћај је на том дијелу пута био у прекиду дуже од два и по сата, а полиција је возила преусмјеравала на обилазни дио што је стварало велике гужве. Узроке несреће утврдиће истрага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана