Троструког убицу одао телевизор VIDEO

Агенције
Троструког убицу одао телевизор VIDEO

Нови Сад - Горан Јанковић, троструки убица из Новог Сада, који је ухапшен данас послије тродневне потраге, сам се одао полицајцима.

 

 

Крио се највјероватније у напуштеном броду код улаза у Бродоградилиште, у каналу код Рибарског острва.

Полицајци су још синоћ око 23 часа добили дојаву да се Јанковић налази близу Рибарског острва, од једне Новосађанке, па су цијеле ноћи патролирали тим дијелом Лимана 4.

Потрагу су интензивније обновили јутрос, а највјероватније је његовом хапшењу кумовала неопрезност.

 Наиме, лађари су док је још био мрак, видјели упаљен телевизор, а знају да власник тог брода обично не  ноћи на броду. Кад су га позвали, потврдио им је да није на броду, па је одмах обавијештена полиција.

Убио жену, таста и ташту мацолом

Своју супругу Мирјану Јанковић (31) и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић, убио је тупим предметом, тачније мацолом.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малољетном дјецом! Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побјегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Брат убијене Мирјане и ујак несрећних дјечака одмах је одјурио до куће Пајића и затекао крв и страховит призор. Он је позвао полицију која је послије пар минута стигла на лице мјеста.

Ухапшен у Новом Саду

Како је саопштио МУП Србије, ухапшен је у Новом Саду, послије непрекидне тродневне потраге у којој су, осим новосадске полиције, учествовали припадници Хеликоптерске јединице и Жандармерије.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, по налогу јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву за кривично дјело тешко убиство, бити доведен на саслушање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана