Три Албанца претукла Србина у Косовској Митровици

Танјуг
Косовска Митровица
Foto: Архива | Косовска Митровица

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - На Косову и Метохији дошло је до новог напада на Србе, када су тројица Албанаца у насељу Бошњачка махала у сјеверном делу Косовске Митровице претукли младића српске националности.

О том инциденту који се догодио касно синоћ, градоначелник Северне Митровице Милан Радојевић обавијестио је данас командира карабињера Мултуинационалне специјалне јединице (МСУ) пуковника Стефана Федела.

Радојевић је посебно изразио забринутост због чињенице да је један од осумњичених, који је учествовао у пребијању недужног српског младића, припадник Косовских безбједносних снага.

Како је саопштено, Радојевић је позвао припаднике Кфора и све њихове јединице да повећају присуство и будност на терену, како би се овакви напади на Србе спријечили и како би се сви грађани Северне Митровице осјећали безбједним, преноси Косово онлајн.

Радојевић је поздравио брзу реакцију припадника КП региона Север у којој су идентификовани осумњичени и један дио њих приведен, и затражио је да појачају патроле, буду видљиви међу грађанима, како би се сви грађани осјећали сигурним.

Радојевић је на састанку са Феделом захвалио на досадашњој сарадњи и изразио очекивања да ће се добра сарадња наставити и у будућности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана