Трећи авион са српским држављанима слетио у Београд

Танјуг
Трећи авион са српским држављанима слетио у Београд

БЕОГРАД - На београдски аеродром “Никола Тесла” данас је слетио још један авион са држављанима Србије из Израела.

Нешто послије десет часова слетио је и овај, трећи авион “Ер Србије” који је стигао у Београд из Тел Авива од почетка рата у Израелу, преноси РТС.

Из Амбасаде Србије у Израелу саопштено је да је највећи број српских држављана далеко од експлозија, те да у овом дипломатском представништву имају додатни списак српских држављана који су заинтересовани да се врате у земљу.

-У међувремену се летови „Ер Србије” одвијају по реду и има их и данас и сутра, а постоје извесне конекционе могућности путем авио-компанија које пресједањем лете до Београда, односно Ниша. Највећи број наших држављана, који нису резиденти Израела, ван су јужног округа и далеко од борбених дејстава - рекао је почасни конзул Србије у Израелу Александар Николић.

Хамас потврдио погибију четири израелска заробљеника

У израелским ваздушним ударима на Појас Газе погинула су четворица израелских заробљеника и припадници Хамаса који су их чували, саопштила је данас та палестинска милитантна група.

“Ноћашња и данашња израелска бомбардовања резултирала су погибијом четворице непријатељских заробљеника и њихових чувара”, изјавио је Абу Убаида, портпарол оружаног крила Хамаса, пренео је Ројтерс. Хамас је јуче потврдио да држи више од 100 Израелаца као таоце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана