Тешко убиство у Обреновцу расвијетљено за 48 сати

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду расвијетлили су тешко убиство у Обреновцу и ухапсили И. Б. (44) и држављанина Северне Македоније Ш. У. (52) због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву, саопштио је синоћ МУП.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да је и у овом случају српска полиција показала ефикасност и расветлила убиство за непуних 48 сати.

„Сви којима падне на ум да почине кривично дело у Србији треба да знају да ће их српски полицајци наћи и извести пред лице правде. Српске улице нису безбједне за криминалце нити њихово сигурно уточиште, а понајамње мјесто за њихове обрачуне.

Српска полиција неће дозволити да било који криминалац прође неопажено и не заврши тамо гдје му је мјесто, иза решетака", рекао је Вулин. Осумњичени се терете да су заједно са још једном особом, која је идентификована и за којом је расписана међународна потерница, 19. марта ове године хицима из ватреног оружја усмртили 41. годишњег мушкарца.

Полиција је све осумњичене идентификовала убрзо по извршењу кривичног дела и ухапсила Ш. У. и И. Б., а за трећим осумњиченим је данас расписана међународна потерница. Осумњиченима Ш. У. и И. Б. судија за претходни поступак одредио је притвор до 30 дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана