"Тешко је назвати добро јутро, ништа више неће бити исто" Глумица се потресном поруком опростила од настрадале дјеце

ГС
Foto: Танјуг/АП

Коста К. (13), ученик основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару убио је јуче осморо ђака те школе и чувара Драгана Влаховића, а грађани широм Србије се у сузама опраштају од њих.

Глумица и мајка глумца Марка Јанкетића, Свјетлана Кнежевић, се огласила на свом Фејсбук профилу гдје се потресним ријечима опростила од настрадалих дјевојчица, које су се дружиле са њеном унуком Зоје.
– Црни град, црни јучерашњи дан у њему, црно јутрошње буђење јер знаш да није било кошмара и да је све црна истина. Људи су јутрос тихи, тешко је назвати добро јутро, никад више ништа неће бити исто. Зоја је преко ноћи одрасла, са Аном је друговала од вртића и неће више бити позива: Бако, могу ли и Ану довести на ручак. Бојана неће доћи на своје мјесто у клупи поред Зоје. Сви смо у непреболу са породицама настрадалих, анђели их чували кад ми то нисмо успјели – написала је неутјешна глумица.

Маркова сестричина Зоја је била најбоља другарица са једном од убијених дјевојчица, а Јанкетић је и јуче био на мјесту злочина, пише Република.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана