Свjедоци убиства у Младеновцу: “Све се десило за 15 минута, само је желео једну песму”

ГС
Свjедоци убиства у Младеновцу: “Све се десило за 15 минута, само је желео једну песму”

МЛАДЕНОВАЦ - Тијело убијеног Душана Антонијевића (47) из Младеновца по налогу тужиоца послато је на обдукцију, док је шесторици осумњичених одређено полицијско задржавање до 48 сати.

- Све се догодило за 15 минта. У кафини је била група младућа која је "држала" музику. Душан је у једном тренутку хтео да наручи песму. Почели су да га ударају, кажу да је био кобан ударац у главу стакленом флашом. Полиција је до јутрос била у ресторану... - каже за „Телеграф“ један од свједока злочина и додаје да су осумњичени “чести гости кафане”.

Према његовим ријечима, Душан је “убијен на правди Бога, био је диван човек”. Грађани Младеновца од ноћас су у шоку због убиства Антонијевића под надимком “Дуле пежо”. Знају га као вриједног и честитог човјека који како тврде “ни мрава не би згазио”.

Убијен је пред очима сина, с којим је сједио за столом у кафани кад је избила туча.

- Душан А. је седео за столом са сином, братанцем и кумом, славили су 21. рођендан његовог сина. Прво су били у једном ресторану у Младеновцу да би се касније славље наставило у ресторану где је убијен. Ништа није наслућивало да ће доћи до ове трагедије - каже саговорник „Курира“ који је био на мјесту злочина.

Он такође додаје да је Антонијевић убијен због пјесме.

- Свађа међу гостима настала је наводно када је Душан дошао код музике, где је хтео да наручи песму за свог сина. Тада је почело добацивање од момака који су седели у близини музике. Момци нису дозволили да се свира та песма јер су они већ наручили свој репертоар и наводно дали музици добар бакшиш - казао је свједок.

У тренутку је настала општа туча, додао је он, није се знало колико њих туче несрећног човјека.

- Избила је свађа и осумњичени су скочили на њих и почели да их туку. У општем хаосу, неко је Душану највероватније задао ударце флашом или пикслом. Душанов кум и син покушали су да га одбране, али је већ било касно. Преминуо је на лицу места од задобијених повреда, док је његов син, иначе слављеник, задобио повреде и колима Хитне помоћи је превезен у Ургентни центар - каже саговорник.

Подсјетимо, полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва због учествовања у тучи ухапсила шесторицу мушкараца.

- Лисице су стављене М. П., Д. С., М.С., М. Ј., Б. П и С. С. - потврђено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана