Шверцовао камагру у кутијама за баклаву

Телеграф
Foto: Управа царина Србије

Цариници су данас на прелазу Градина у сарадњи са полицијом открили необичан покушај кријумчарења средстава за потенцију, које је један држављанин Србије "спаковао" у оригиналне кутије турских баклава и наргила.

Прекршај је откривен када је за детаљну контролу на улазу у земљу издвојен голф тутинских регистарских ознака, којим је сам путовао 60-годишњи српски држављанин.

Он је на уобичајено питање о томе да ли има нешто за пријављивање царинској контроли, рекао да са собом носи само лични пртљаг.

Међутим, приликом детаљног прегледа најпре је у једној од торби са гардеробом пронађено неколико кутија средства за потенцију "Роyал Хонеy".

Потом су цариници у наизглед оригиналним паковањима турских баклава пронашли кутије камагре, да би након тога теглице средства за потенцију "Мацун" биле пронађене и испод три ћупа за пушење наргила.

Паковања истог препарата пронађена су и у картонској кутији испод пакета воде за пиће. Поред различитих средстава за потенцију, у торбама међу гардеробом пронађено је и око 100 различитих сетова и појединачног накита од бижутерије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана