Супруга Оливера Ивановића: Приштина покушава да заташка истину, истрага се враћа корак уназад

Срна
Супруга Оливера Ивановића: Приштина покушава да заташка истину, истрага се враћа корак уназад

БЕОГРАД- Милена Ивановић, удовица лидера Грађанске иницијативе "Србија, демократија, правда" Оливера Ивановића, рекла је да 1.000 дана од убиства њеног супруга, истрага, која се води у Приштини, не стоји у мјесту, већ да се враћа корак уназад.

Она каже да од почетка сумња у искреност приштинске стране да се овај случај расвијетли, те додаје да оптужница која је дуже вријеме била актуелна, сада више не важи, има грешке и да се све враћа на почетак.

"Прво смо имали тужиоца који одлази у пензију, па неког другог који треба да се упозна о случају. Просто имам утисак да неко не жели да дођемо до истине и да је циљ да се купује време и да се неко заштити. Није ми јасно какав је то начин и какви су то људи који очигледно имају намеру да заташкају истину", рекла је Ивановићева за ТВ "Пинк".

Она је оцијенила да не постоји истина која неће пронаћи свој пут и да је сигурна да ће кад-тад бити позната имена Оливерових убица и налогодаваца.

"Да је било доказа и да се радило квалитетно, ми бисмо данас имали Оливеровог убицу. Много је контрадикторности, ситуација и догађаја који прате истагу Оливерового убиства који наводе на то да се неко штити", навела је Милена Ивановић.

Лидер иницијативе "Слобода, демократија, правда" убијен је 16. јануара 2018. године испред сједишта своје странке у Сјеверној Митровици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана