Супруга Дејана Пантића: Мој муж је код куће, реч захвалности не постоји за оно што је Вучић учинио

ГС
Супруга Дејана Пантића: Мој муж је код куће, реч захвалности не постоји за оно што је Вучић учинио

ПРИШТИНА - Супруга Дејана Пантић (56), бившег припадника косовске полиције који је синоћ пуштен из притвора, каже да ријеч захвалности не постоји за оно што је председник Вучић учинио за њихову породицу.

-  Не постоји реч којом могу да се захвалим председнику Вучићу за све оно што је учинио и како се борио за нас и за цео српски народ на Косову и Метохији. Реч хвала је мала реч. Подршку смо добили од целе државе Србије, од Канцеларије за Косово и Метохију, од људи са целог севера КиМ који су даноноћно, по мраку, киши, снегу, били истрајни у својим ставовима - рекла је Пантић.

Њен супруг ће бити у кућном притвору.

- Тренутно не знам ни своја осећања да вам опишем, после толико дана угледала сам га на кућном прагу. Речи не могу да опишу емоције које су ме савладале - рекла је Сузана кроз сузе за “Новости”.

Дејан Пантић (56), бивши припадник косовске полиције, који је 5. новембра заједно са својим колегама напустио ову институцију, а који је до тада био ангажован у полицијској станици у Косовској Митровици, ухапшен је 10. децембра на Јарињу. Са супругом је отишао у Рашку да обави приватне обавезе, нормално прешао прелаз и у повратку су му Куртијеви полицајци ставили лисице на руке и одвели га.

Агонија породице Пантић трајала је све до јуче када је Дејан напокон пуштен кући. Вијест о томе да је стигао у свој дом саопштио је предсједник на састанку са Србима са КиМ.

- Без РОСУ је стигао својој кући, деци и супрузи. Једна породица срећнија, наша мала тактичка победа - казао је Вучић, на шта се проломио аплауз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана