Стравичан судар код Параћина: Воз се закуцао у камион на прузи VIDEO

Г.С.
Стравичан судар код Параћина: Воз се закуцао у камион на прузи VIDEO

ПАРАЋИН - Двије особе повријеђене су у стравичном судару теретног воза и камиона на пружном прелазу “Кончарево” између станица Параћин и Јагодина у Србији.

На друштвеним мрежама се појавио језиви снимак који приказује моменат ове тешке несреће. Камион се од силине ударца преврнуо, а локомотива и вагон су излетјели из шина.

Возач и сувозач били су у камиону који се сударио са теретним возом на пружном прелазу између Јагодине и Параћине, а чињеница да су преживјели силовит ударац који их је дигао у зрак заиста се може назвати чистом срећом.

Они су након саобраћајне несреће прегледани у јагодинској болници и нису им констатоване теже повреде, па је директор те болнице, Милош Лукић у разговору за РТС најавио да ће послије опсервације и додатних прегледа вјероватно бити пуштени кући.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

На лице мјеста је одмах данас изашла екипа хитне помоћи, која је повријеђена лица, возача и сувозача из камиона, превезла у болницу.

Припадници МУП-а, као и Заједничка жељезничка комисија Инфраструктуре жељезнице Србије и Србија Карга, утврђују детаље ове несреће.

Теретна композиција је у свом саставу имала 16 вагона, натоварених рудом и саобраћала је из Бора за Бар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана