Стефановић: Војска Србије подигла ниво опремљености на највиши ниво

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Министар одбране Небојша Стефановић поручио је данас да је уз огромну подршку и разумијевање предсједника Републике и врховног команданта Александра Вучића, Војска Србије у претходном периоду имала озбиљна улагања и успјела да подигне ниво опремљености и укупне способности на највиши ниво у њеној историји.

Он је позвао грађане да дођу сутра на војни аеродром „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници и проведу лијеп дан са својом војском.

„Моћи ће да се увере шта све данас има и шта све може њихова армија, колико је моћна и савремена, али и да могу мирно да спавају јер има ко да их чува. Представићемо неке од најновијих и најсавременијих система наоружања, захваљујући којима Војска Србије добија способности којима никада до сада није располагала“, рекао је Стефановић за "Информер''.

Министар је истакао да Србија јача своје оружане снаге и инвестира у одбрану искључиво да би обесхрабрила било кога ко би макар и помислио да може да угрози безбједност нашег народа.

"Следићемо политику председника Вучића и бити искључиво фактор мира и стабилности у овом делу Европе, сарађујући са свима, али пре свега водећи рачуна о интересима Србије као независне и слободне земље“, поручио је Стефановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана