Шта је осумњичена за убиство мајке написала у опроштајном писму

Г.С.
Шта је осумњичена за убиство мајке написала у опроштајном писму

БЕОГРАД - Полиција је расписала потрагу за Весном А. (53) под сумњом да је у кући на Вождовцу убила мајку Марију А. (93).

Како „Телеграф.рс“ сазнаје, полиција је поред тијела старице нашла опроштајно писмо, преноси Телеграф.

Незванично, Весна је злочин признала, а како се сумња иза свега стоје нерашчишћени имовински рачуни.

По налогу надлежног тужилаштва наређена је обдукција тијела.

Полиција сумња да је Весна побјегла својим аутомобилом „хјундаји“.

Према сазнањима Телеграфа са лица мјеста, комшиница која је добро познавала ову породицу, каже да је полиција, наводно, поред тијела несрећне жене пронашла и опроштајно писмо које је по свему судећи, оставила њена ћерка након што је починила злочин и побјегла.

Како истиче ова комшиница, већ два дана је наслућивала да се нешто чудно догодило у кући у којој се десила и ова језива несрећа.

- Баку нисам видела дуго, била је болесна, па смо јој сви у комшилуку помало помагали. Њену ћерку сам последњи пут видела пре два дана. Обично смо заједно увече шетале псе“, прича комшиница.

Она каже да је у последња два дана примјетила и чудно понашање њиховог пса, али да није могла ни да наслути да се у непосредној близини догодио злочин.

„Обично су пса држали у кући, али та последња два дана пас је био у дворишту. Помислила сам да су га извеле због врућине, нисам могла ни да наслутим да се нешто страшно могло догодити у кући, због чега би пса извели напоље“, додаје она.

Према њеним ријечима, несталој ћерки је и мобилни искључен већ два дана, а она додаје да страхује да је ријеч о оном најгорем.

„Како сам чула, ћерка је наводно оставила писмо поред тијела мајке, због чега се прибојавам да је и она дигла руку на себе“, наставља комшиница која тврди да су мајка и ћерка имале и викендицу изван Београда и да је врло могуће да је она починила самоубиство баш тамо.

Како „Телеграф.рс“ сазнаје, мотив за убиство су нерашчишћени имовински односи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана