Србину ухапшенoм на Јарињу одређен притвор, терети се за напад на службено лице

Танјуг
Србину ухапшенoм на Јарињу одређен притвор, терети се за напад на службено лице

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Николи Тодоровићу, ухапшеном вечерас на административном прелазу Јариње, одређен је притвор у трајању од 48 сати, потврдио је за Тањуг, адвокат Милош Делевић.

“Тодоровић се терети за напад на службено лице и биће сутра изведен пред судију и очекујем да му буде одређен притвор у трајању од 30 дана. Као његов бранилац, понудићу сутра неке алтернативне мере, како не би дошло до једномесечног притвора”, рекао је Делевић за Тањуг.

Огласила се и Косовска полиција која је потврдила да је Никола Тодоровић приведен на административном прелазу Јариње вечерас око 16:30 часова.

Како је саопштено, Тодоровић наводно није посједовао одговарајућа документа за улазак на такозвано Косово.

“Након што му је ускраћен улаз у нашу земљу, осумњиченом Н.Т. (рођен 1981, држављанин Србије) почео да вријеђа полицајце који су били на службеној дужности на граничном прелазу. Од осумњиченог је затражено да потпише документ/резолуцију о одбијању уласка на Косово, коју је одбио да потпише и том приликом напао једног од официра коме је нанио телесне повреде”, саопштено из полиције.

Никола Тодоровић, који је приведен вечерас на административном прелазу Јариње, у присуству супруге и малољетне деце, љекар је у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана